J.S. FOODIES🌟人氣日式cafe - 必食梳乎厘pancake🥰🌟💠💠💠💠💠💠💠💠一直都好鍾意食FLIPPER‘S既souffle pancake, 當然J.S. FOODIES既熱食都好好味道~之前都有試過又一城分店,今日同朋友黎開銅鑼灣就試下希慎分店~🙌🏼我地兩個人,因爲太肚餓,所以眼闊肚窄叫左好多野,其實分量一d都唔細,我地食到捧住個肚走😂😂💠經典漢堡 ($119)🍔🍟burger我覺得間間cafe都差唔多~不過不失,包都有烘過,所以都好香薯條🍟係即叫即炸~所以好熱,超好食~😋💠松葉蟹忌廉意粉 ($209)呢個價錢只係得2條蟹脚,我覺得比較少,不過忌廉汁有蟹味,唔算好濃,但整體好夾~好味~😋💠番茄海鮮意粉 ($198) 🍝呢款比忌廉意粉濃味,但有好多番茄蓉🥫🍅,真材實料~鍾意食番茄既要試下~海鮮有蝦、青口同好多蜆~新鮮同埋肉質彈牙~💠士多啤梨藍莓香蕉pancake ($129) 🥞黎到全餐飯最期待既梳乎厘pancake haha 其實食J.S. FOODIES都有99%係為左個pancake~😍個人覺得係食過最好食既‼️好fluffy同好香蛋味~🥰🥚🥞餐廳環境:🩵🩵🩵🩵🩵
J.S. FOODIES

🌟人氣日式cafe - 必食梳乎厘pancake🥰🌟

💠💠💠💠💠💠💠💠

💠經典漢堡 ($119)🍔🍟

經典漢堡

💠松葉蟹忌廉意粉 ($209)

松葉蟹忌廉意粉

💠番茄海鮮意粉 ($198) 🍝