2021-07-22 925 views
🔥人氣爆燈法式布甸🔥推介指數❤️❤️❤️❤️❤️(CP值爆❤️)愈來愈難買到 #油麻地手信,只要晏咗啲啲大部分包包都無哂,咁即係好食而又多咗人支持小店啦,最重要係唔係食完都唔飽嘅空氣包!新品想食都好正常,不過熱潮愈來愈熱,睇怕都等唔到條龍會短嘅一日😂第一次遲咗,排到一半已經賣晒。第二再排,排排下先知是日改咗17:30出爐,仲好緊張叫男友子數下前面幾多個人,其實都好炆水🥲入到去店員同前面幾位客人4個4個… 咁我呢?我呢?🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️店員確認有最後2個🥳🥳💛法式布甸HKD15✨買完急不及待偷望下,聞落好香雲尼拿、蛋同奶味,再夾雜新鮮法包出爐嘅麵包香。可惜疫情關係,唯有返到屋企先食啦。✨經過一輪車河遊,返到屋企布甸跌咗半出嚟😢布甸同法包仍然香噴噴!✨𢳂咗啲布甸食好香滑濃郁,法包比平時成條嘅法包🥖軟身,連埋一齊食大滿足~💛小貼士:每日出爐時間有兩次,分別為17:00或17:30 同19:30,逢星期日同公眾假期無賣㗎~😊💛小店出名價錢親民,哩款法式布甸只賣HKD15,size有拳頭咁大,好食又平,廣東話叫超抵食❣️.··🏠嘉多利天然酵母手作麵包店 (油麻地)📍油麻地碧街54號地舖開嘅哂
🔥人氣爆燈法式布甸🔥
推介指數❤️❤️❤️❤️❤️(CP值爆❤️)

💛法式布甸HKD15
法式布甸

🏠嘉多利天然酵母手作麵包店 (油麻地)
📍油麻地碧街54號地舖開嘅哂
TakeAway