2024-07-29 685 views
呢間位於尖沙咀嘅🇯🇵日式串燒居酒屋真係好受歡迎,平日晚上都最好book定位, 因為我今日黎到現場係full 晒,你就知佢幾人氣啦😍✨ 🦪海膽汁燒蠔 $118全晚嘅MVP❗️燒蠔size夠晒大隻同飽滿, 仲要每隻都鋪滿濃郁嘅海膽汁,成件事又好夾😳個海膽汁真心好味, 我連底部嘅配菜都撈埋海膽汁食晒🤣✨ 明太子煎蛋卷 $𝟾𝟾外表睇落平平無奇, 估唔到一切開竟然有大量明太子流晒出黎, 夠晒鹹香! 蛋卷口感仲幾滑tim😋✨🐔炸雞軟骨 $𝟼𝟾熱辣辣咁上枱,口感香脆, 份量仲唔少ga!✨🍣刺身拼盤𝟽點盛 $𝟹𝟾𝟶𝟽款刺身各有2件, 有🐟吞拿魚、平目魚、深海池魚、真鯛、🦑魷魚等, 食得出好新鮮😳個人最愛就係吞拿魚, 今次食肉質鮮紅嘅赤身,口感細膩,入口即化😍✨ 🍢炭火燒拼盤𝟼串 $𝟷𝟾𝟶拼盤包括🐔雞頸、雞腎、鵪鶉蛋、青椒仔、雞翼及免治雞肉串, 夠晒豐富😉每串串燒仲有陣陣🔥炭火燒炙過嘅香味, 真係幾唔錯! ✨燒五花腩肉🐷五花腩肉經過燒炙後,表皮酥脆,肉質軟嫩多汁,肥而不膩! ✨ 肉厚活𝟹年帆立貝 $𝟷𝟺𝟾勁大隻帆立貝, 當晚仲賣到斷貨, 好誇張😆 師傅將帆立貝切粒再用細火保溫🔥味道好鮮甜! ✨超濃厚雞湯烏

✨ 🦪海膽汁燒蠔 $118

✨ 明太子煎蛋卷 $𝟾𝟾

✨🐔炸雞軟骨 $𝟼𝟾
熱辣辣咁上枱,口感香脆, 份量仲唔少ga!

✨🍣刺身拼盤𝟽點盛 $𝟹𝟾𝟶

✨ 🍢炭火燒拼盤𝟼串 $𝟷𝟾𝟶

✨燒五花腩肉🐷
五花腩肉經過燒炙後,表皮酥脆,肉質軟嫩多汁,肥而不膩!

✨ 肉厚活𝟹年帆立貝 $𝟷𝟺𝟾

✨超濃厚雞湯烏冬🍜
🐔雞湯味真係夠濃郁,而且烏冬好滑😋最正係上面兩片叉燒都燒得好香! 味道拍得住正宗拉麵店嘅叉燒!