網上見到堅尼地城站西環海旁打卡勁靚,影完相就係時間搵美食填飽肚子。行返電車路附近見到人氣車仔麵店,平時好多人,今次難得等到有位再加上餐牌都幾多餸選擇,我一口氣就叫左6餸麵😋拎紙仔圈圈圈,好快就有得食啦😋🍜🍜餸既份量好足,辣豬紅夠晒香滑入味😋,豬紅係香甜的辣,我唔太食得辣的都食到,蘿蔔味道清甜又充滿水份,最推介係芝士丸同豬皮👍🏻,豬皮好爽好入味,芝士丸裡的芝士好香濃,同個麵好夾。湯底要左辣汁同腩汁,小辣都已經幾辣下,超級惹味老闆同店員對我們好好,親切友善,應該係因為我們食客都是有禮之人😆,食客們都是斯斯文文的人😆。車仔餸選擇自由度好大🍜 有六十幾種餸,亦都可以揀配好哂餸嘅雜錦車仔麵,我同朋友們食咗6餸麵都覺得好滿足,真心推介大家嚟食!

湯底要左辣汁同腩汁,小辣都已經幾辣下,超級惹味

辣豬紅,辣豬皮,蘿蔔,芝士丸,魚皮餃,菜,雲南米線
2023-08-20
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch