2021-04-10 430 views
今日經過長沙灣終於有機會試到人氣蛋撻排左一陣隊後終於有得入去堂食,好快就上左兩件蛋撻雖然睇相唔係好明顯但的確有少少燶,不過勝在新鮮出爐都幾好味不過略嫌覺得蛋味不夠燶要注意餐廳堂食有每人最低消費$19然後唔可以淨食一定要加一杯嘢飲😯重點係我已經有叫多咗一個沙嗲牛肉麵餐不過職員都係話要加多一杯嘢飲然後杯嘢飲要$19蚊 老實說杯嘢飲味道一啲都不值這個價錢沙嗲牛肉麵餐味道一般跟餐嘅蛋同埋麵包麵包中間有夾住牛油都OK但係個蛋睇落好靚食落去有陣燶味懷疑係佢個鑊嘅問題😩食到一半就上埋第二轉嘅兩隻蛋撻今次冇咁燶係好食左嘅我諗值得讚嘅應該就係佢新鮮出爐熱辣辣同埋個皮食落去都係好脆 但係個底就好薄蛋漿好多不過都係覺得個蛋味未夠香 差咁少少總結而言我覺得淨係食佢個蛋撻就夠其他嘢應該唔好食 同埋佢堂食都真係幾唔抵
今日經過長沙灣終於有機會試到人氣蛋撻

排左一陣隊後終於有得入去堂食,好快就上左兩件蛋撻
酥皮蛋撻

沙嗲牛肉麵餐