依間人氣churros小店一開店我已經bookmark左😆今次終於黎到 果然係冇失望 瘋狂介紹比身邊既人😚裝潢走美式快餐風 有打卡位 (太多人今次冇埋去影🤣) 簡潔明亮好易搵店主遠赴西班牙學做churros 返黎做出岩香港人既口味而gelato都研究左幾種獨家原創既口味 香港豆腐等等口味都係天然無添加 講真 真係好好食 要支持下咁用心既年輕人小店呀🤍❤️✿ As a Set: Gelato+Churros $60 ✿①招牌賓利兔西班牙油條配辣車打芝士醬睇做佢地即叫即做 熱辣辣既churros撤上肉桂砂糖做到軟心既效果 外脆內軟 未蘸醬已經食唔停口🤤沾醬方面花多眼亂唔知揀咩好 店員就推介咸既辣車打芝士醬🧀超有驚喜! 完全冇諗過芝士同我認知中一定係甜既churros係可以咁夾!咸香十足 撒上辣粉少少辣幾惹味 一啖有齊甜、咸、辣 好有記憶點!②意大利開心果意式雪糕好綿滑既gelato 奶味濃郁 食到一粒粒開心果碎用埋黎蘸churros直接昇華!!!!!
依間人氣churros小店一開店我已經bookmark左😆

做到軟心既效果 外脆內軟 未蘸醬已經食唔停口🤤
沾醬方面花多眼亂唔知揀咩好 店員就推介咸既辣車打芝士醬🧀

②意大利開心果意式雪糕
好綿滑既gelato 奶味濃郁 食到一粒粒開心果碎
用埋黎蘸churros直接昇華!!!!!