2023-11-30 66 views
上網睇呢間越南餐廳一向出名, 於是就入黎試下烤豬肉撈檬+札肉豬肉調味非常入味, 而檬粉亦都彈牙, 每條檬粉掛上醬汁既精華, 再鋪滿大量蔥粒+少量薄荷葉, 可以refresh一下口腔!札肉既口感亦都紮實, 唔會太鹹失去左札肉既鮮味雞絲湯檬雞肉嫩滑新鮮, 配上滾燙既清湯底, 味道更佳米紙蝦卷米紙卷彈牙煙韌, 中間夾住檬粉+蝦肉+蔬菜, 再配上自家製醬汁, 味道比較特別, 醬汁有少量花生醬, 亦都唔會覺得好鹹!越式法包法包外層好香脆,  麵包質感好軟淋, 中間落左少量肝醬+酸蘿蔔, 更有醒神開胃既作用牛油果沙冰好creamy, 飲落去完全唔覺得好凍, 而且係用左成個牛油果去blend, 飲得出真材實料既味道芒果糯米卷 糯米卷好煙韌, 配上少量椰絲, 而芒果亦都好清新鮮甜, 為呢餐飯畫上完美句號!
上網睇呢間越南餐廳一向出名, 於是就入黎試下

烤豬肉撈檬+札肉
札肉既口感亦都紮實, 唔會太鹹失去左札肉既鮮味

雞絲湯檬
雞肉嫩滑新鮮, 配上滾燙既清湯底, 味道更佳

米紙蝦卷

越式法包

牛油果沙冰

芒果糯米卷
2023-11-30
$160 (Dinner)