2022-11-16 78 views
話說好耐之前已經好想試哩間唔少人介紹過嘅人氣車仔面, 原來最近又開左多間分店喺西環,OT放工經過,梗係買碗外賣醫肚啦!車仔面價錢認真實惠,三餸只係$48!仲要大大碗,好足料!我同朋友各點左三餸油面同粗面, 大碗到差啲食唔哂👍🏻認真抵食😍味道亦非常唔錯,湯底夠香濃,我加左秘制潮州辣椒油,幾辣不過好過癮!我中意!配料方面非常推介巨型魚蛋,大得黎又好彈牙,拍得住長洲名物👍🏻👍🏻👍🏻 另一款正野就係蘿蔔, 炆得好夠稔,索哂湯啲味,好正😍😍 加上芹菜同香菜,香上加香,唔怪得咁多人排隊,超抵食!私心評分食物質素 ⭐️⭐️⭐️⭐️性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️

私心評分
食物質素 ⭐️⭐️⭐️⭐️