好掛住喺韓國掃街既日子🤤🤤而家又未去得韓國住,唯有買 Toast Luck既吐司同小食思思鄉先🇰🇷🇰🇷🍱韓風戲院小食盒 $108✨呢款係新推出既小食,包括有炸熱狗2件、香腸年糕串、滋味波拼盤同初雪薯片~~熱狗可以自選口味,我就揀左芝士脆薯同芝士初雪炸熱狗😋😋熱狗即叫即炸🔥,咬開仲有芝士拉絲🧀!超邪惡!!而滋味波拼盤就有芝士波、牛奶波、朱古力波同芝士通心粉波各一❤️❤️口感外脆內軟,煙煙韌韌幾好食👍🏻👍🏻🥪香脆炸雞吐司 $57✨賣相豐富!包括有炸雞、粟米蛋、車打芝士、酸瓜同椰菜絲等~~炸雞外皮香脆,肉質嫩滑!加上芥末醬同甜辣醬🌶,好惹味🤤🤤🥪墨西哥芝味煙肉薯餅吐司 $54✨呢款都好受歡迎!包括有薯餅、煙肉、粟米蛋、水牛芝士同nachos芝士醬等~~薯餅外脆內軟,炸得好香口!同其他配料一齊食口感好豐富❤️❤️飲品方面,我地揀左西柚梳打($21)愛文芒果沙冰($27)~~西柚梳打酸酸甜甜,飲完好解渴👍🏻👍🏻愛文芒果沙冰口感綿密,芒果味好清新!唔錯😋😋
好掛住喺韓國掃街既日子🤤🤤

🍱韓風戲院小食盒 $108✨
熱狗可以自選口味,我就揀左芝士脆薯同芝士初雪炸熱狗😋😋
熱狗即叫即炸🔥,咬開仲有芝士拉絲🧀!超邪惡!!
口感外脆內軟,煙煙韌韌幾好食👍🏻👍🏻

🥪香脆炸雞吐司 $57✨
賣相豐富!包括有炸雞、粟米蛋、車打芝士、酸瓜同椰菜絲等~~
炸雞外皮香脆,肉質嫩滑!加上芥末醬同甜辣醬🌶,好惹味🤤🤤

🥪墨西哥芝味煙肉薯餅吐司 $54✨

西柚梳打酸酸甜甜,飲完好解渴👍🏻👍🏻
愛文芒果沙冰口感綿密,芒果味好清新!唔錯😋😋
TakeAway