2024-02-04
The Wall Street Bar & Lounge地址:尖沙咀金巴利道40號MW Plaza 1樓依間餐廳既位置相當易搵,係MW酒店既1樓,地鐵站行過黎都係5分鐘到既事,位置好方便。餐廳有得揀高枱矮枱,無論想同朋友坐高枱飲杯野close啲傾吓計,定坐矮枱舒舒服服食餐飯都可以👍👍餐廳裝潢簡約舒服,而且有個大screen,有projector ,即使想傾工作野都絕對無問題呀。而且書架係一道暗門機關,入面有間房可以俾大家預訂,私隱度夠晒高😊😊焗釀芝士菠菜燒烤菇 $98焗釀芝士菠菜燒烤菇,香濃誘人,燒得恰到好處,外層焦香的芝士融合了濕潤的菠菜與鮮嫩的蘑菇,口感豐富😊😋黑松露野菌忌廉扁意粉 $158意粉用黑松露配搭真係又香又好味,松露的高雅與野菌的地道風味交織於細滑忌廉中,帶來層次分明的味覺享受。扁意粉吸附醬汁,口口鮮美👍香烤10安士美國黑安格斯肉眼扒 $338Grilled U.S Black Angus Rib-Eyes Steak 10oz美國黑安格斯肉眼扒份量十足,外焦內嫩,肉質鮮美多汁。廚師非常用心已經幫我切埋,非常欣賞,肉香四溢,烤至完美既七成熟度,值得推介俾大家☺️Grassy
地址:尖沙咀金巴利道40號MW Plaza 1樓
焗釀芝士菠菜燒烤菇 $98
黑松露野菌忌廉扁意粉 $158
香烤10安士美國黑安格斯肉眼扒 $338
Grassy Flash $88
Grassy Flash 清新脫俗,猶如草原上的一陣清風,其融合了多種綠色蔬果,口感清新且富含營養,每一口都是對身體的淨化和滋養,適合追求健康生活的都市人!!