2021-10-01
聽聞呢度嘅蛋包飯好出名😍一於嚟試吓佢😋明太子慢煮雞肉蛋包飯 $112切開個蛋既時候,冇我想像中咁流心😢,但係食落超。級。滑!!仲勁有蛋香味。個慢煮雞肉更加出色,塊塊都係大大件。咬落口一啲都唔「鞋」,仲有d爽口添。明太子醬同個飯一齊食落都幾夾。😝烤牛肉蛋包飯 $98相對黎講就比較平d,蛋一樣咁香滑🤤d飯用咗珍珠米,裏面有蘿蔔粒。一人食一個真係好飽。牛肉一啲都唔韌,仲配埋洋蔥🧅,味道仲甜甜地。🌟唔想要炒飯底嘅朋友可以轉白飯🌟韓式炸雞(無骨半份)$108今次揀咗甜辣味,裏邊有薯條炸雞仲有韓式年糕,個年糕可能煮得唔夠耐,所以比較有啲硬😵💫。炸雞方面,一咬落去d雞肉都有d肉汁,唔會話好乾。份量唔算太多,但因為食咗個飯,所以都好夠。韓式豬手沙律 $92豬手嘅份量都比較多,但略為鹹咗啲。🥲個沙律菜比較苦澀,唔係我鍾意食嘅沙律。🥗😭
明太子慢煮雞肉蛋包飯 $112
烤牛肉蛋包飯 $98
🌟唔想要炒飯底嘅朋友可以轉白飯🌟
韓式炸雞(無骨半份)$108
份量唔算太多,但因為食咗個飯,所以都好夠。
韓式豬手沙律 $92