2024-12-07 0 views
一家人book 左食冬至全包晏 (一席 12人)餸菜味道一般都唔緊要,本身都冇乜期望只要正正常常都冇乜問題,我地食到其中一道冬菇炆鵝掌的鮮冬菇唔新鮮,有酸味。我哋向佢地反應,佢地只係夾走冬菇並冇成碟換比我地,只係向我地補返冬菇 ,ok, 我地唔介意接受,但係就等到差唔多食完都仲未補返。因為我地仲有一道餸未到! 全包宴的糯米飯,我地前後追單3次,每次換來只有「等多陣,追左廚房,黎緊。」 結果我地等左1個鐘都仲未到!當然啦,甜品都唔見蹤影,整整成個鐘齋「等」,冇任何補償,你上個甜品都好呀? 其實都發現有好幾圍枱都係咁。 等緊期間,佢地終於補返個冬菇比我地,味道方面唔講啦,唔係壞食得落就算。咁個飯同甜品呢?眼見有糯米飯出啦,點知又比左隔離枱先,我地係第一枱落單早過隔離枱入席,點解唔係比我地先?我地等極都冇,我地一家人決定叫佢地取消扣返啲錢就了事。好啦!到埋單又擾攘咗半個鐘都有,事因餐廳一開始話因為係優惠套餐,如果只扣一道菜其他菜就要按返單點價錢計,合理咩? 他地就話一係叫我地等埋個飯打包拎走,吓?仲等?錯在佢地,我地又唔係一開始就唔要個飯,佢地仲話個甜品係送既,唔會當一個餸扣返錢比我地,佢地
一家人book 左食冬至全包晏 (一席 12人)

好啦!到埋單又擾攘咗半個鐘都有,事因餐廳一開始話因為係優惠套餐,如果只扣一道菜其他菜就要按返單點價錢計,合理咩? 他地就話一係叫我地等埋個飯打包拎走,吓?仲等?錯在佢地,我地又唔係一開始就唔要個飯,佢地仲話個甜品係送既,唔會當一個餸扣返錢比我地,佢地咁既做法完全唔合理。搞左一輪,佢地只肯扣返個飯嘅錢$80,期間仲搵個負責人出嚟,依位負責人道歉都冇句而且態度極差,身為負責人情商低責罵我屋企人,同我哋講唔滿意可以報警處理。
佢堅持全單只會減返$80,我地最後只能接受,因為唔想再同佢地浪費時間,但係都未能夠即刻埋單又唔知等咩😡等佢打電話同上邊確認。大佬呀,好心你就確定好先講啦。究竟要浪費我哋幾多時間,全家人係到等你哋。

依間野唔建議呀!!!服務極為惡劣!

2024-12-07
$200 (Dinner)