2024-08-25 770 views
呢間野真係超級伏!!!絕對唔會再食第二次如果唔想睇咁長嘅,呢度係簡略版:環境差+職員態度差+性價比超低+出餐超慢+隱藏嘅加一服務費🙄🙄1. 環境好差啲食完嘅枱完全冇人執,隔離枱食完嘅生蠔殼隔咗差唔多一個鐘都冇人執,加上裏面唔算好涼,會惹蚊蟲2.職員態度好差我哋個爐一直都冇人嚟點(ps 啲野食已經到咗)咁我哋就舉手嗌職員幫手啦,點知店裏面個職員當我哋透明咁,三個人係咁揮手都好似睇唔到咁。我哋心諗佢可能見唔到我哋卦,於是出聲嗌佢喇,點知佢望咗我哋一眼就走咗???最後聽到佢好似講普通話,用普通話講「美女!」佢先抬頭望我哋,勁無奈lor🙄利申自認已經好有禮貌咁用「唔該」,唔通真係要用普通話先至肯serve我哋???仲要個經理對我哋好似愛理不理咁,成日望咗我哋一眼就走,又係間鋪閒逛,真心如果幫下個職員手可能佢都冇咁「忙」3.野食性價比超低啲串燒表面上係$13.8,但其實係一串嘅價錢。咁都算喇,話曬呢度係香港吖嘛,但佢規定要一次過落五串,結果要六十幾蚊先至嗌到。咁到算喇,仲要D野串燒超乾,又好辣好咸兼好少(明明備注咗係少辣,每串得三塊指甲咁大嘅肉片)。 4.出餐速度 好 好 好 慢如上文,我哋三個
呢間野真係超級伏!!!絕對唔會再食第二次

如果唔想睇咁長嘅,呢度係簡略版:

1. 環境好差

2.職員態度好差
我哋個爐一直都冇人嚟點(ps 啲野食已經到咗)

3.野食性價比超低

4.出餐速度 好 好 好 慢
如上文,我哋三個比價錢嚇親,淨係嗌咗兩份串燒(總共十支)同一份炒麵。點知呢度咁少嘢我哋都等咗成九個字,仲要個職員係勁休閒咁慢慢行過嚟,拎住大托盤慢慢咁執幾支畀我哋,我真係服咗😐兩點幾入去食,食完已經差唔多三點

最嬲係咁樣嘅服務竟然仲要收加一??早知我哋行遠少少去前面打邊爐好過💢💢聽講呢間野好似仲係大陸好出名,只可惜佢只係搬咗個菜,但冇搬到個服務態度同價錢👎🏻

真係佔唔到人生第一次寫食評就係因為間嘢太差💩如果唔係最低係一星,我連一星都唔想畀佢👎🏻