2017-10-28 652 views
星期六下午二時半後一帶簡直系餓鬼地獄,八九成食店都休息。食開個幾間都收左。人丁單薄😩行去左去英發唸住求其食個餐頂下肚,入到去人氣頂盛😬😬,地方清潔乾爽餐牌夠曬選擇,大把卡位!入去見到個餐牌有一刻呆左⋯仲有21蚊茶餐,雞髀沙律都係$25心大心細諗左一陣,叫左個午餐涼瓜牛肉飯,凍奶茶⋯⋯$32加兩蚊凍飲。奶茶夠滑夠茶味原本諗住普通食個飯唔會相機食先,點知食食吓心諗咁嘅時勢都仲有咁合理價錢,決定讚揚下佢。所以張相嘅飯,已經食咗三份一味道不錯,涼瓜發苦,飯是原粒軟硬適中仲有飯味,質量水平以上。😩😩大佬啊$32咋!比着好多其他餐廳早就用咗碎米一係太硬一係太濕嘅飯!之後聽到員工客人講餐牌上加1蚊,其實加多小小都好合理呀!我相信老闆嘅宗旨係為街坊服務所以真係值得表揚!面懵懵走去同老闆娘講左句多謝🙏

之後聽到員工客人講餐牌上加1蚊,其實加多小小都好合理呀!

涼瓜牛肉飯
2017-10-28
$34 (Lunch)
涼瓜牛肉飯