2020-10-18 629 views
工作人員帶情緒做嘅早餐!通宵工作員收工返到荷里活,由於太攰啦諗住食咗早餐返屋企瞓覺。飼養套餐嗌咗兩隻溫泉蛋加咗一個麥皮一杯熱檸水。等咗約8分鐘,肚絲做好啦,叫我啲Number去攞餐。我行咗去只見土司擺喺個紙袋度,見啲人望緊我要再等多左約2分鐘,負責沖野飲同埋皮的工作人員一個字一個的點餐,缺沒有幫我衝嘢嘅意思。我忍唔住就問佢可唔可以幫我沖左野先,我啱啱收工好攰。佢第一次回應我話等多陣,我又繼續等咗約兩分鐘,真係企到腳痛啦,又去問佢可唔可以幫我衝咗嘢先我好攰。佢第二次回覆我話要等多3分鐘,溫泉蛋未得,叫我轉熟蛋也就係煎蛋,我話之前點解唔同我講溫泉蛋要現做,要等咁耐。我見入邊有一隻溫泉蛋,朝早又唔想食煎蛋,所以就問佢,可唔可以一隻溫泉蛋一隻煎蛋。佢就開始發脾氣大聲嗌同事攞一隻煎蛋,開始幫我沖麥皮,期間麥皮倒瀉咗,佢拎起個杯,繼續加水咪補番啲麥皮落去我都算啦冇出聲。沖嘢飲嗰時,沖左杯奶茶,我提醒佢我要嘅係熱檸水。返到去打開睇隻煎蛋令人好冇食慾之外,隻溫泉蛋更加讓人倒胃口。唔知佢隻雞蛋係咩雞生嘅,隻雞仲嚟緊M咁。
T1傳統套餐