呢間餐廳既食物質素係度唔多講,因為咁既價錢食物好極有限!反而佢地既態度真係愈來愈過份,我每次去都係買外賣,所以都係企門口個肥仔招呼,呢位"肥哥哥"真係犀利,我唔明點解佢仲可以繼續做,佢十次有九次計錯數,問佢計少咩,佢就話話計少幾件壽司,轉頭再問佢,就話係計少咗刺身,總知就係計少咗,要俾錢,只係遘唔好意思...好嗱,到佢計啱錢時,就係我返到屋企,發覺少咗幾件壽司之時,我打落去投訴,佢就話:"係咩..唔好意思,你落嚟攞返,或者下次補返俾你",仲有一次買外賣,轉頭返去佢話未得,叫我等等,到我見身邊既人都攞哂外賣時,佢先幫我追份外賣,點知原來份外賣一早出咗,放係佢前面個刺身櫃度,呢個時候佢都係例牌嗰句:唔好意思",次次唔係錯呢樣就係錯嗰樣,忍得佢一兩次,而家真係忍無可忍,同佢地投訴都無用..請問有無人知呢間餐廳係邊間集團?有無網址可以投訴?many thanks!!!