2008-03-07 81 views
琴日去深水步行街買野,4點幾行到6點幾,眼見老深冇野岩食,不如去食晚市,行去石夾尾呢間出名多時既酒樓食晚市,點知一來~失望失望!!D餐單既選擇少之又少又貴又冇特色選左好耐,選左個金銀蛋娃娃菜檸檬雞,蒜香雞翼~最基本既野夠熱,唔係超熱辣辣,但係起碼都叫熱但係味道就一般,賣相又求其,又拿西問佢有咩菜個陣求其答2句,又唔加水,廢得想死檸檬雞竟然檸檬都冇片,好明顯用李咁記個D湯包煮啦咁我使乜同你叫?檸檬2片做下樣都好啦大佬!去大排檔食我仲開心啦!差到死!冇吹水有圖睇!皮蛋娃娃菜~~係夠甜既,湯底又係平平冇其,又係味精湯底,真係自己煮都好食過佢,失望到極點~只怪自己信食評,到雞翼,上碟時係熱既~但係只係求其炸完加D炸蒜放面幾蚊既送賣貴幾十倍真係食M記仲開心啦!頂!失望到極點~~~~~~雖然味道OK,但係完全冇心去做一碟菜比人食感受唔到一間酒樓晚市既應有水準,絕對係下等水準環境夠大,又冇人黎食,唔迫味道衰過自己煮服務冇服務抵食完全唔抵食拿西到爆乾淨一般
失望!!D餐單既選擇少之又少
又貴又冇特色
選左好耐,選左個金銀蛋娃娃菜
檸檬雞,蒜香雞翼~
最基本既野夠熱,唔係超熱辣辣,但係起碼都叫熱
但係味道就一般,賣相又求其,又拿西
問佢有咩菜個陣求其答2句,又唔加水,廢得想死
檸檬雞竟然檸檬都冇片,好明顯用李咁記個D湯包煮啦
咁我使乜同你叫?檸檬2片做下樣都好啦大佬!
去大排檔食我仲開心啦!差到死!冇吹水有圖睇!
到雞翼,上碟時係熱既~但係只係求其炸完加D炸蒜放面
幾蚊既送賣貴幾十倍
真係食M記仲開心啦!頂!
失望到極點~~~~~~
雖然味道OK,但係完全冇心去做一碟菜比人食
感受唔到一間酒樓晚市既應有水準,絕對係下等水準

環境夠大,又冇人黎食,唔迫
味道衰過自己煮
服務冇服務