2015-10-06 177 views
今次同阿媽星期五來食,巳訂2位7點半bar枱,來到其實已經差不多滿座了,侍應生有禮貌的招呼我地坐低,介紹了一個新二人秋季鐵板套餐,真是豐富。什錦刺身幾新鮮, 但擺設一般, 極力推介黃金老虎大蝦, 彈牙, 爽口, 味道鮮甜, 好似食緊龍蝦咁 。我地仲選了鯖魚, 幾香口, 法國鵝肝皮脆肉嫩, 不太膩。食了2小時,都差唔多,女師傅一有時間,還會帮我地換碟,問我地啲未道ok嗎?经理見我同女師傅好傾,還送了支小清酒給我地飲,多謝!總括這餐飯已很超值,又可以睇師傳即場表演, 阿媽都好興奮,睇到嘩嘩聲, 仲話要再來。
法國鵝肝
黄金老虎大蝦
2015-09-25
$500 (Dinner)
Celebration
Anniversary