2010-08-01 90 views
久地從遊, 未食先見到價錢加了. 不過價錢仍是平的, 一坐下, 叫了艇仔, 鮮牛, 腸粉及炒米.1. 艇仔$14, 未食已嗅到米香, 牛肉不太重味, 尤魚量多, 十分合我個人口味.2. 鮮牛$21, 等到10分鐘先有得食, 只係用電磁爐所以比較慢吧,見到阿叔十分細心甘係甘check下d牛肉有無熟. 上台既 粥, 鮮牛100%well done, 不過仍是滑既.味道很不錯, 不知何解粥底有點魚味, 不過都好鮮甜, 最緊要食完唔會thirsty.3. 炒米$6, 味道不錯, 不過沒有蔥,芽菜及太油4. 腸粉$11, 即叫即做, 米香很香非常好食 聽老闆說, 佢地無用味精. kaka不過我見到有雞粉wor. 不過對比其他粥店,佢地既粥真係好似無咩味精既.
久地從遊, 未食先見到價錢加了.

3. 炒米$6, 味道不錯, 不過沒有蔥,芽菜及太油
4. 腸粉$11, 即叫即做, 米香很香非常好食

$25 (Lunch)