2007-09-13 26 views
那次Sat lunch 過來, 只有三抬客人, 可以靜靜地食, 加上餐廰o係一樓, 細細間好有外國小館feel. 看過這裡食評, 當然要試Raclette Cheese & Pork Knuckle. 一碟溶化Raclette cheese 伴著pickle, potato & onion. Cheese熱辣辣, 厚度適中, cheese 味濃郁, 夠奶味! Onion 又新鮮又有辣味. 令我從此迷上Raclette Cheese. 直情想買個Raclette Grill 番屋企自己整黎食.Pork Knuckle 係脆同乾身既, 上碟時已經切開細細塊, 但我想自己切多d ^^ 個皮好脆, 點mustard 好正. 但伴碟既菜同薯仔無味, 酸絲可以再酸d呢度咖啡選擇好少, 點左杯cappuccino, 好淡. 睇黎呢度只係o岩飲酒.下次想試sausage platter

下次想試sausage platter