本來係朋友介紹去試嘅一間餐廳,但我第一次食完之後就愛上了,結果一去再去。一間好嘅餐廳唔單止食物質素要有保證,服務都好重要,而呢一間餐廳就正正將呢兩點做到滿分爆分為止。海鮮天丼 天婦羅炸到金黃色而且好足料,令人垂涎三尺。海鮮天婦羅要好食一定係因為食材新鮮,但最令人估唔到嘅係,就連佢既蔬菜天婦羅都十分之好食,店員仲同我哋推介食天婦羅既次序,務求令我哋有最高嘅享受!唔係講笑,我個人覺得依個烏冬冷麵比起丼飯更加好食,夏日炎炎嘅時候食一碗冷麵,配埋熱辣辣嘅天婦羅,it’s so balancing, so perfect!依碟海膽天婦羅係我哋特登嗌嘅,因為食完海鮮天丼之後覺得佢嘅食材真係唔錯,所以心思思想試埋佢嘅海膽。果然冇估錯,海膽天婦羅都係好好食,唔錯唔錯!你一定冇諗過係天婦羅專門店入面竟然有甜品食,但依碟香蕉天婦羅一鳴驚人,明明我哋已經食到好飽,但食左一啖後竟然好似打開咗第二個胃咁,狂轟落去無難度,天婦羅香脆鬆軟,配朱古力醬正呀!總括而言,餐廳既價錢平宜近人,食材新鮮份量多,而且真係好好食,服務質素頂級。就係咁簡單粗暴,完勝佢身邊既對手!
海鮮天丼

海鮮天婦羅 配手打後文冷烏冬(凍)
海膽(兩件)

香蕉天婦羅

海鮮天丼
海鮮天婦羅 配手打後文冷烏冬(凍)
海膽(兩件)
香蕉天婦羅
  • 海鮮天婦羅 配信州蕎麥麵(凍)