2023-01-10 104 views
非常喜出望外!嗰日上網搵下尖沙咀食咩好,結果就搵到呢間野食,本身上到去,可能因為比較早,成間餐廳都冇乜人,本來仲有少少擔心,但結果係—食落非常驚喜!我地叫左佢最招牌嘅花膠雞湯,店員解議我地食左個湯底先,然後佢再上其實野食比我地個湯底有半隻雞,仲有好好多大大舊嘅花膠,真係超級大滿足!個湯都係超濃郁,已經完全唔似湯底!個湯上面嘅雞油望落好油膩邪惡,但係真係好香好香😋我同朋友各自飲左2碗,再食埋啲雞,基本上都好飽。好彩我地唔係叫左好多其他野食,其實野食都正正常常,但份量比較大,比較適合4人食,我地兩個食就有啲多。 同埋餐廳嘅店員都好nice,成日主動見到我地要加湯(冇錯!咁好飲嘅湯都係任飲!)超正!冬天去食呢間真係無敵!
非常喜出望外!

冬天去食呢間真係無敵!