2020-10-22
一心只想食普通餐飯,竟然吳打吳撞去左間好高質既餐廳😍雖然餐廳食物選擇吾多,不過質量緊要過數量,整體食物味道同賣相都好高分~~好想同大家分享下我地當日所食既野😘叫左我最愛既薯條😆 "奇尊粉蝦& 香蒜蛋黃醬薯條",味道吾錯既,新鮮熱辣夠野味😋。薯條算係幾有誠意,有幾款Sauce。每一款都好似好特別幾吸引。Mo Burger 比想像中細,但味道相當吾錯,面麵包香軟,漢堡扒又夠juicy。炸軟殼蟹沙律既柚子汁酸酸甜甜好開胃,軟殼蟹又大大隻,但略為有啲燶。到今日既"主菜"梳乎厘班戟,完全冇令我失望🕺🏻。即叫即整大約15分鐘,上枱面嗰下已經好香好香蛋味,芒果醬好甜,不過吾會掩蓋到Pancake 既濃郁蛋味。口感超軟綿,好有空氣感。十分推薦大家試依度既Pancake,真係值得為個pancake 黎食依一餐!😋$115 炸軟殼蟹沙律 $59 奇尊粉蝦& 香蒜蛋黃醬薯條$60 Bailey & Cream Milkshake $89 Mo Burger$108 Mango & Coconut Pancake🥞
$115 炸軟殼蟹沙律
$59 奇尊粉蝦& 香蒜蛋黃醬薯條