2011-05-01 103 views
年幾之前已經嚟過呢度買蝴蝶酥,由於蝴蝶酥嘅鬆化同牛油香味令我十分難忘,而且就近我屋企,所以間中我會再去幫襯幫襯~我最鍾意呢度職員態度友善而又有免費試食,食到啱先買!真係唔買去試食都抵! 以前去親都會見到老闆娘謝寧,不過近年都好少見到佢蹤影喇!之前我只買蝴蝶酥,而曲奇餅只試食過而未買過,今次就買咗盒九種口味曲奇餅試吓,果然冇令人失望!另有十一款曲奇鐵盒裝可選!除此之外,餅店仲有適合生日同各種日子嘅禮盒,你嘅至愛親朋收到一定加倍開心!當然唔會忘記買我最愛嘅蝴蝶酥啦!不過價錢都漲得幾快,由年幾之前賣$38一包,而家要$48一包,真係令人慨嘆物價飛漲!好味嘅嘢特別快食晒!我諗我好快又會再嚟幫襯!

以前去親都會見到老闆娘謝寧,不過近年都好少見到佢蹤影喇!

九款盒裝曲奇 $148
四個笑臉好可愛啊~
蝴蝶酥係我食過最鬆化美味~
好味嘅嘢特別快食晒!我諗我好快又會再嚟幫襯!

2011-04-21
TakeAway
九款盒裝曲奇 $148
四個笑臉好可愛啊~
蝴蝶酥係我食過最鬆化美味~