2024-12-31
聖誕大餐食咗一肚氣,成個餐入得口嘅得個 mushroom soup 同 Christmas Tree Salad,意粉汁又淡又稀,牛扒無味,雞肉同我買即食雞胸咁上下。重點侍應人手嚴重不足,餐飲同甜品等足45分鐘,想佢哋清張檯俾我哋影張相,一路無人跟進,中間追過一次話轉頭嚟,最後一次追仲要被不禮貌對待,同個經理講嘢佢頭都唔擰過嚟,眼都唔望住你,連最基本禮貌都無,最後我哋埋單走人都等唔到餐飲同甜品,埋單嗰陣個侍應唔出聲擺低幾張一百蚊 coupon,我唔知佢咩意思所以我唔攞,因為我係一定唔會再幫襯任何一間Amaroni’s!最後谷鬼氣上咗佢哋 website留咗言反映當晚用餐體驗,希望佢哋會認真檢討,大時大節人手唔夠請散工幫手啦⋯⋯講真餐飯食到八點零已經見到餐廳入面有三成吉檯,第二輪都無,點解唔做好眼前嘅客人?我真係諗唔明⋯⋯