2024-08-18
因為同朋友相差幾日生日,所以一齊慶祝。之前一直都book唔到既afternoon tea,聽講轉左形式,所以依家好容易book到。聽講之前係有架甜品車俾您任食,依家冇左,諗住冇所謂嗱,如果好味既話都值既。首先黎既係呢3樣野,個湯就幾好飲,個撻不過不失,但個4件三文治就令人失望,個麵包片好明顯放耐左,被吹到乾左🤦♀️配料亦唔覺特別好味。跟住黎第2次甜品,椰汁味都幾好味,最好味係呢個,會食得出同出面買既普通甜品有分別。跟住book枱既時候,因為寫左兩個女仔一齊慶祝生日,所以得到生日牌一個。送黎既時候,我地以為特別送俾我地,原來係每枱都有既🫢味道以芝麻味拿破崙最好味,其他都係不過不失。再黎的scone和一些醬都係好普通,我甚至覺得我屋企對面的麵包鋪賣的更好味😑最後任食甜品車,變成只可選3款小小甜品車。亦因為冇乜特別,所以都冇影相。隔離枱食剩好多啊~唔知係太飽定係咩野原因🫢總的來說,6百幾蚊一位可以有更好選擇,可以不試~
隔離枱食剩好多啊~唔知係太飽定係咩野原因🫢
總的來說,6百幾蚊一位可以有更好選擇,可以不試~