2022-01-14 70 views
之前喺社交平台上面見到有人介紹呢一間話好正嘅Cafe小店!所以就約咗同朋友一齊上去傾偈談心!一上到去嘅時候就已經有心動嘅感覺,間餐廳真係好靚好有特色,而且呢度嘅裝修雖然好簡單,不過都會令人有一種好舒服嘅感覺!叫咗呢一個美式豬仔骨配薯條!美式豬仔骨真係好香,而且我好鍾意呢一度嘅醬汁,酸酸甜甜,非常開胃!而且呢個豬仔骨都好林!所以口感亦都好好!另外仲有呢一個卡邦尼意粉!滿滿嘅醬汁!再加上呢個意粉亦都煮得啱啱好!係好味嘅!最後要介紹嘅就係呢一份黑松露薯條!薯條係用咗粗薯條,所以口感好好,薯仔味好香!另外仲有一份黑松露嘅醬汁喺隔離,加埋一齊食,成個香味都出晒嚟!