2020-03-13 794 views
壱之重丼:有築地鮮魚,吞拿魚,蝦,海膽同三文魚籽!本身最愛食三文魚生既我食呢個丼都食到好滋味😍兩塊既吞拿魚腩係入口即溶,朋友仲以為係和牛🤣🤦🏻‍♀️牡丹蝦都係無得輸,老闆娘教左我地點樣剝蝦殼,可以連蝦頭都啜埋!超級鮮甜😭參之重丼:有築地鮮魚,蝦,帆立貝,三文魚同蔥吞拿魚腩蓉!呢個丼係回頭率極高,有齊最基本既魚生但又食過番尋味🤤北海三味丼:有火炙珍寶帆立貝,三文魚籽,松葉蟹肉🦀帆立貝係半生熟保留左本身既鮮味👍🏼三文魚籽大粒有鮮味,蟹肉相對上就無咁出色,但勝左已經拆晒肉比你食🙈漁匠屋係一間有誠意有質素既小店😭係少有一間我會自動幫佢同朋友宣傳既餐廳👍🏼👍🏼
壱之重丼

參之重丼