2023-01-01 263 views
預約左今日1月1號食dinner但係去到話一定要食set 個menu明明係聖誕menu都過左聖誕咁耐 點解都要逼人食聖誕set?仲要話呢個set做到聽日 即1月2號 睇番個menu 佢明明出名蛋包飯 但係成個menu得一個「聖誕蛋包飯」有咩栗子等等個staff介紹menu亦無講過個醬係咩或者有無得轉其他野其實山長水遠嚟到 無得食普通蛋包飯已經好失望求其叫左其他野 期間都見到其實有顧客睇完個menu都直接走左 呢間餐廳係咪唔係好清楚自己招牌菜係咩?後黎有其他顧客黎 我先聽到另一個staff介紹 其實個蛋包飯唔知係可以轉咩 但係我聽唔清楚更加覺得一開始同我地介紹個staff係咪玩野 講d唔講d到後面 個set比沙律同湯 食完係無人收成間鋪頭得我同我男朋友食緊野 d staff咁得閒但背對住我地都唔收野 甚至個main dish黎左 佢擺係檯角都唔收野 下?係咪盲左😂 我要叫先黎收仲問我餐具係咪唔要⋯呢d唔係應該自行判斷?仲有漏野飲等等⋯⋯ 我地叫左一個漢堡趴同意大利飯 其實真係好一般之前我試過一次蛋包飯 其實味道係好食但真係應該train下自己d staff同搞清楚自己招牌菜係咩 反正我
預約左今日1月1號食dinner
但係去到話一定要食set 個menu明明係聖誕menu
都過左聖誕咁耐 點解都要逼人食聖誕set?
仲要話呢個set做到聽日 即1月2號
睇番個menu 佢明明出名蛋包飯 但係成個menu
得一個「聖誕蛋包飯」有咩栗子等等
個staff介紹menu亦無講過個醬係咩或者有無得轉其他野
其實山長水遠嚟到 無得食普通蛋包飯已經好失望
更加覺得一開始同我地介紹個staff係咪玩野 講d唔講d
到後面 個set比沙律同湯 食完係無人收
仲問我餐具係咪唔要⋯呢d唔係應該自行判斷?
之前我試過一次蛋包飯 其實味道係好食
但真係應該train下自己d staff同搞清楚自己招牌菜係咩 反正我係唔會再光顧 好似無啦啦俾人呃左錢咁
2023-01-01