2022-09-05 22 views
啱啱同朋友睇完戲,冷氣開到好凍🥶,要揾間嘢火鍋暖下,係出面就見到入面嘅裝修好靚好簡約,睇到個Menu個set又有刺身又有和牛咁🤤🤤,好吸引咁就入咗去。個set有活蠔同刺身,一啲都唔馬虎,蠔肉飽滿,刺身口感細膩👍🏻👍🏻和牛雪花紋一睇就知高汁,將佢放入鰹魚昆布湯鍋 ,涮一兩分鐘就啱啱好,好快就熟,放烏賊丸、海老丸入去煮,湯汁已經入曬味,個湯好足料😋 季節野菜盤更係點睛之筆,入面仲有蜂巢豆腐,好特別,會吸曬啲湯汁☺️我同朋友一個揀稻庭烏冬,一個揀咗醬油月見飯。作為稻庭烏冬愛好者嘅我要大讚,係呢個天氣食到冰冷嘅烏冬,爽!😍😍另外一樣要讚嘅係上菜速度幾快,好快齊餸影相😎

另外一樣要讚嘅係上菜速度幾快,好快齊餸影相😎