令我改觀的打卡café|免加一|超高質Bagel及All Day Breakfast🍳推薦指數:🌕🌕🌕🌕🌘第一次令我改觀的café,以前覺得全日早餐好困水,但IN:JOI café真心有驚喜✨ $148全日早餐真材實料,星期一至五更可超抵$78享用!但MVP一定係個Bagel,手工天然酵母Bagel煙韌而不太硬,裡面有忌廉芝士鹹香十足,絕對會在再食~ 重點不用加一服務費,佈置淺藍色,打卡靚到傻咗🥹 (男朋友帶我嚟會開心的地方)【🥢 𝐖𝐡𝐚𝐭 𝐈 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐞𝐝 食咗啲咩】◐ 海鹽洋蔥大蒜貝果 $48 |9.5 🌟 ◐ 經典早餐 $148|9/10 🌟◐ 日本柚子牛角包窩夫 $168|8/10 ◐ Latte $44 |6/10🥯 貝果有季節限定口味,可以詢問店員🍳 全日早餐可選:酸種包 or 原味貝果,蛋亦可選 炒蛋 or 太陽蛋🧇 當日個日本柚子好甜,連店員都讚開得靚,無諗過出街食柚會咁高質=IN:JOI @injoi.hk🚶 灣仔站A3出口,步行約5分鐘📍 灣仔皇后大道東141-145號恆山中心地舖🏷️地區:#laymal_灣仔分類:#laymao_cafe=
推薦指數:🌕🌕🌕🌕🌘

【🥢 𝐖𝐡𝐚𝐭 𝐈 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐞𝐝 食咗啲咩】
◐ 海鹽洋蔥大蒜貝果 $48 |9.5 🌟

◐ 經典早餐 $148|9/10 🌟

◐ 日本柚子牛角包窩夫 $168|8/10

◐ Latte $44 |6/10

🥯 貝果有季節限定口味,可以詢問店員

=
IN:JOI @injoi.hk