2019-05-01 305 views
呢排真係好hit黑糖鮮奶珍珠,連sharetea 都有...所以令我有決心決定不如試曬每間嘅黑糖珍珠鮮奶啦😌<良辰吉時>嘅黑糖珍珠鮮奶(抹茶味)😬<良辰吉時>,之前上網已經見到有人講話係台灣人納豆開嘅~諗住實冇死錯人啦台灣嘢喎!😂所以我就搵個機會入去荃灣試下啦~點知.......一飲嗰下就想_出聲😡影完相我就撈下杯嘢先飲啦~第一啖,食到有少少冰,淨係得鮮奶味。唔緊要!我再將啲抹茶粉撈好啲!撈完再飲就真係真心嬲啦!!!我特登夜晚走入嚟荃灣,飲到一杯衰過貢茶嘅黑糖珍珠鮮奶呀DLLM!年輕人,有咩令到你咁熱咁攰都特登入荃灣?係為食呀DLLMKH😡珍珠一咬就散開,口感好奇怪,當然啦個黑糖味係冇嘅。成杯淨係飲得出鮮奶鮮奶鮮奶!最緊要係咩?$36一杯呀!咁難飲都$36!我不如留返啲錢去老麥食個$25蚊餐再加大食shake shake 薯條!起碼飽肚😭😭😭呢間<良辰吉時>要blacklist啦,我俾3分!希望佢快啲執咪再呃錢😡😡😡😡