2019-07-08 258 views
態度差到不得了😡😡😡, 今晚去到問佢有冇7位, 佢叫我哋去(隔離兩間舖) staxbuxx等, 乜嘢意思? 點解叫我哋去人哋食肆門口等,後來幾分鐘後call我哋返轉頭, 安排張枱我哋坐門口,因為之前落過傾盆大雨,我有啲介意,後嚟我屋企人嚟到,見裏面有位,我哋要求轉檯,個職員趕我屋企人出嚟,又話裏面reserved咗, 態度非常惡劣,隨後見到有兩對客人(即係4位啫)walk-in, 我哋話唔相信佢哋reserved咗, 點解我哋七個人唔可以坐八人枱要留番畀四個人坐呢? 跟住職員唔忿氣地要我哋自己搬自己隻碟入去,我哋都未食嘢點解要我哋自己搬😡😡😡😤😤😤 我後來質問佢哋點解要歧視我哋?三番四次受到不禮貌對待😡😡😡咁嘅服務態度仲點會再幫襯,就算好食到識飛都唔會啦🤬🤬🤬
2019-07-07
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner