2017-04-09
結婚週年紀念,老公即日book既!係最後一個落地玻璃台位!可能因為係最後一個,我諗佢如果唔full都唔會比人先,因為望落係得呢個位唔係正玻璃中間,係有條柱係面前既,不過無所謂啦,食一食就走!老公發板,佢話要食最貴個個set din.無記錯係T骨,要7成熟,要左黑椒汁同紅酒汁!肉味好香但唔會又濃又膩!所以食得哂!汁方面,兩個汁都好夾,黑椒味唔會太勁,如果勁會搶哂啲肉味!紅酒汁少少酸味味,好夾,正呢度set din無野飲,不過配菜任食,有成7款,雖然話係配菜,但碟碟都有返禁上下份量!叫完個主菜都無問要咩,直接上哂全部!烤蕃茄,超正,唯一一碟我想叫佢黎多碟既配菜,不過其他都就食唔哂,唔想浪費,無叫到,粒粒都鮮甜多汁,烤到脹卜卜,成粒入口一咬係爆汁,真係超正!好想再食芝士通粉,芝士味濃烤脆肉瓜,清甜烤菇,超濃菇味!沙律,新鮮得兩樣差少少食唔哂!薯條,份量好多,而且係幼身個,感覺有啲熱氣同dry如果係粗身個啲,我諗會好好多菠菜,其實佢真係好嫩口,不過唔知佢想用忌廉煮定奶煮,奶到我食唔落,但係我老公覺得好食!唔記得左餐前啲麵包都好好食料靚,環境靚,高級地方,服務好!|
係最後一個落地玻璃台位!
肉味好香但唔會又濃又膩!所以食得哂!
芝士通粉,芝士味濃
烤脆肉瓜,清甜
烤菇,超濃菇味!
沙律,新鮮
得兩樣差少少食唔哂!
唔記得左餐前啲麵包都好好食
料靚,環境靚,高級地方,服務好!|