2024-04-28 130 views
今日同同事gathering 帶我旺角食好西😝 呢間喺旺角瓊華中心嘅人氣任飲任食火鍋,超多套餐選擇,我哋今次去晚市就揀咗D4套餐 呢個套餐主打係食日本黑毛和牛🐂同埋龍蝦🦞 而家做緊優惠 5:30前入座買一送一真係超抵 完全唔需要考慮🤤 套餐仲有任食鮑魚海蝦🦐帆立貝廣島蠔🦪超豐富嘅海鮮,而且新鮮 鮑魚都洗得好乾淨,廣島蠔鮮甜。除咗海鮮連刺身都有10幾款,超厚三文魚 甜帶子 同大赤蝦都好推薦👅👅呢度飲品選擇都多啤酒都有幾款 必飲asahi🍺🍺 又夠凍 打邊爐飲真係岩哂😚最後最後 一定要食呢度既雪條 好多韓國雪條 有朱古力味 有水果味 點都有你岩食既😋🍨
Type of Meal
Dinner