2019-12-11 6975 views
朋友仔講咗好耐要嚟「千賀水產の鮮鍋道場」試吓佢哋個火鍋放題,#小秘書 見呢排涼涼地,就陪大家輕鬆吓🥳#千賀水產 就喺 #時代廣場 嘅後街,地理環境都幾方便。#餐廳設計 以 #日韓風 為主,左邊韓式設計係食嘢嘅地方,右邊以和色為主調,周圍都擺滿各種各樣不同嘅 #熟食、#飲品、#火鍋料、#雪糕雪條... 睇起嚟好豐富呀🤩 我哋呢日要咗個 #黑蒜油豬骨鍋 做 #湯底,原來火套餐入面已經包咗有 #什錦海鮮、#魚生刺身、#肥牛... 唔夠嘅話仲可以係餐牌上再揀(有某啲食物要另加錢)🤤 而我就最欣賞海鮮盤入邊嘅 #大蜆 同 #象拔蚌,又大又鮮甜👍🏻 都未食完個火鍋,我同中朋友仔已經急不及待出去睇吓有咩其他好嘢食,眼明手快嘅我... 比我見到 #薑蔥炒蟹 新鮮出爐🤩 啖啖肉仲有蟹膏添🤤 成晚係咁食,可以話飽上喉嚨🥱 不過呢... 居然最後比我發現雪櫃入面有我至愛嘅 #榴槤雪條 呀!你話又點忍得住口囉吖🤣 正呀喂!另外我想讚嘅係「千賀水產の鮮鍋道場」員工都好有禮貌又勤力,幾個小時嘅放題時間不停為我哋喺buffet bar加添食物,絕對唔會好似一般餐廳咁得個吉碟喺出邊,所以嚟之前一定

成晚係咁食,可以話飽上喉嚨🥱 不過呢... 居然最後比我發現雪櫃入面有我至愛嘅 #榴槤雪條 呀!你話又點忍得住口囉吖🤣 正呀喂!另外我想讚嘅係「千賀水產の鮮鍋道場」員工都好有禮貌又勤力,幾個小時嘅放題時間不停為我哋喺buffet bar加添食物,絕對唔會好似一般餐廳咁得個吉碟喺出邊,所以嚟之前一定要空肚呀😃

2019-12-10
$295 (Dinner)