2015-12-02 1632 views
話說今日OT,放工後同同事覺得應該吃一個邊爐relax下,近近地既,就去左試牛摩,因為大家都係牛魔王黎!首先揀左極品澳洲和牛,除左有牛肉同豬肉外,仲有海鮮食,真係超正,湯底我地就揀左味噌蜆湯。揀完湯底就可以出去拎醬汁同埋其他菜呀、丸呀之類,但我地今日既目標係要去大擦和牛!所以其他配料都係攞少少算!拎醬料時都幾驚喜,因為呢度竟然有柚子醋醬油拎啊!自從係朋友家吃過一次柚子醋醬油後都念念不忘,今日竟然係呢度遇上,即刻加分!番去既時候已經有兩碟牛肉、豬肉同埋海鮮拼盤係到啦!以任食黎講,啲食材都幾靚幾新鮮!仲有啲蠔同蝦都幾大隻,而且啲肉又唔會好削。我地瘋狂食,又瘋狂加單,上野都幾快,唔錯!下次必定encore!

2015-11-17