估唔到咁早就有大閘蟹食,所以一早book定平日晚市第一輪食三個鐘。$418再加一有得任食大閘蟹的確唔錯,仲見到有好多嘢食又有蒸海鮮又有打邊爐又有點心同埋啲熟食。呢間分店有分3個鐘同無限時, 今次第一次食就試吓三個鐘先。坐低咗就有Menu睇有咩食,like social media就送蟶子, 二人同行仲會送每位開邊琵琶蝦👍正!落完單冇幾耐就有個胡椒花膠雞湯,跟住就每人兩隻大閘蟹, 上蟹速度都ok, 隻隻都好多膏, 又可以任食, 3個鐘我覺得都夠回本🤤🤤蒸海鮮都好惹味, 打邊鍋同d 熟食ok la, 食到超飽仲有好多野食, 唯一唔好就係呢間分店無啤酒, 不過都大滿足, 下次再約其他fd 再黎食🤩🤩*我掛住食, d 相都係男朋友影的😍
呢間分店有分3個鐘同無限時, 今次第一次食就試吓三個鐘先。

*我掛住食, d 相都係男朋友影的😍
2023-09-18
Type of Meal