2020-11-23 2635 views
一行四人吹水晚餐當然最適合打邊爐🤩唔想排牛大人排到嘔,近近地康怡廣場都有個90分鐘任食火鍋,仲可以揀一人一鍋tim 😻😻湯底有6款揀,每人可以揀兩款,fit晒我哋想試多啲湯底既心理我揀左香辣鍋同蕃茄鍋。香辣鍋只係一開始食到小辣,後尾就完全唔辣啦。不過可以係醬料區自己加幾多辣椒都得🤪 蕃茄湯配埋係配料區拎既新鮮蕃茄落去一齊滾,會愈滾愈濃蕃茄味肉類:叫第二平既牛肉餐,肉質唔錯有牛味冇太多脂肪👍🏻仲有豬肉都推介!醬料區: 醬料選擇多,一啲都唔馬虎,而且仲有啲日式醬料揀。配料區:蔬菜選擇多,而且有雞肉揀,不過refill得有啲慢。同場仲有飯、公仔麵、烏冬、糖水,果汁、梳打水、熱茶咖啡任飲軟雪糕都有,不過朋友話一般,所以我冇試。服務態度都好好,職員好熱心!

醬料區: 醬料選擇多,一啲都唔馬虎,而且仲有啲日式醬料揀。

同場仲有飯、公仔麵、烏冬、糖水,果汁、梳打水、熱茶咖啡任飲
$228牛肉
$228牛肉