2021-05-14 110 views
有個好耐無見而又非常刷得既朋友仔約左我食飯,想搵間可以食飽佢又坐得耐既餐廳非放題莫屬,今次就揀左呢間八幡屋😎我地揀左$368呢個中上價錢,可以食兩個半鐘岩晒我地慢慢吹水😁呢個餐包左任食唔嬲既澳洲M5和牛😍 另外各兩款既牛同豬,海鮮拼盤同刺身拼盤😁唔駛額外加錢既湯底都有六款可以揀👏 我地叫左昆布清湯~澳洲M5和牛色澤同雪花都好靚😍 食落好香牛肉味但唔羶,好滑😋😋 就咁食咩汁都唔點已經好好食,靚野果然唔同!🤤另外仲試咗牛肩胛同美國黑豚肉, 牛肩胛都好食同滑但牛味相對無咁重,黑豚肉可能切得比較厚所以無牛肉咁滑既質感,相信如果叫到最貴果個日本黑毛和牛真係不得了🤣🤣海鮮同刺身都好新鮮,肉質肥美完全唔腥😍出面仲有自助既壽司,熟食(見到有成舊三文魚頭好誇張😂),好多款熱辣辣keep住refill既炸物,丸類,麵類,蔬菜,飲品同甜品等等🍣🍢🥚🍰🌽炸物最推薦薯角同天婦羅😁 薯角非常香脆,做到好似出色西餐廳既水準👏天婦羅炸粉夠薄👍試左紫薯天婦羅裡面好甜😋蔬菜竟然有我熱愛既茼蒿😍朋友同我都係對丸類之中既鱈魚豆腐同龍蝦丸最有興趣😂 鱈魚豆腐滑脟脟口感非常好😋熟食叫左蒜香雞翼同燒多春魚,雞翼好香唔會太油膩,多春

昆布清湯

唔駛額外加錢既湯底都有六款可以揀👏 我地叫左昆布清湯~
澳洲M5和牛

海鮮拼盤

刺身拼盤

海鮮同刺身都好新鮮,肉質肥美完全唔腥😍

天婦羅炸粉夠薄👍試左紫薯天婦羅裡面好甜😋

蔬菜竟然有我熱愛既茼蒿😍

熟食叫左蒜香雞翼同燒多春魚,雞翼好香唔會太油膩,多春魚唔會太燶或太乾身,唔錯👏

甜品就有好多味道既雪糕同雪條,泡芙,啫喱,等等 (我地食靚和牛已經食到好飽食唔落甜品所以無太留意😂)

火鍋放題呢啲最怕就係成日漏單或者出得好慢,但呢度完全唔會,店員服務仲非常好同快捷,抵讚🙌👏
2021-05-05
Type of Meal