2016-10-13 8497 views
成班朋友gathering,本身想食上面間一鍋堂,但係因為冇位,落咗去下面大窩口,價錢相差唔大, +10%後都係大約$170左右。牛肉都可以,不過切得好薄冇咩口感。另外啲遠慮食物都幾得意,味道唔錯。不過鵝腸同埋粉腸就好奇怪,一個就好快就縮到好細件,另外一個就永遠都好大件而且好煙韌。雙拼湯底要加錢,所以我哋分開湯底,我哋咁啱有兩個爐。嘢飲就有矛根竹蔗,不過個味道都有點假。好鬼甜!另外有啲可樂,汽水選擇,都係大路野既火鍋必備飲品。最重要是湯底冇咩味,有顏色但是食起嚟冇乜分別,價錢尚算抵食不過科唔係太好。

2016-10-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)