2024-08-16 659 views
難得對仔得閒陪我食飯,唔諗咁多任食火鍋,呢間最正是無限時而且是任飲任食,卡位又坐得好舒服,呢度有9款湯底可選,另外仲有重慶辣雞鍋/澳門豬骨鍋2選1,亞仔唔食得辣就點粟米同豬骨,份量都幾足,湯底都好夠味。一坐底就送上三文魚、帶子、甜蝦及赤貝刺身, 都幾新鮮。每位仲送上蠔皇鮑魚扣玉掌、炆得好腍又入味,無限時任飲任食都有咁質素,相當唔錯。鮑魚大大隻,柔韌扣得好入味。澳門豬骨鍋好足料,幾大件連肉的豬骨,仲有粟米紅蘿蔔,未打邊爐飲啖湯都覺得清甜。每枱人頭計送上環球海鮮盤,當中有6-8 款時令海鮮括海蝦、蟶子、元貝、巨蠔、大龍蝦及墨魚仔;蟶子王,大大隻爽口又彈牙的鮮蝦。每人一粒水餃皇,足餡料又好食。任食的肥牛都有質素,肉質鮮嫩有牛味。阿翁極級牛頸脊超正,雪花紋好平均,牛頸脊厚度適中,肉質柔軟,入口即溶,牛肉味超濃。任食青口都是大大隻,吸收了豬骨湯精華後更正。蝦滑及墨魚滑都好爽口又足料。竹笙本身無乜味,當吸收了湯底的精華,爽口得來又好味。羊肉肉質都好鮮嫩, 不錯。呢度是任食無限時,唔駛趕頭趕命咁,仲有呢度侍應及經理招呼超好,換碟又加湯,全部自動波。啤酒、汽水及紙包飲品都有齊,任飲。鍾意食乜自己點,都
一坐底就送上三文魚、帶子、甜蝦及赤貝刺身, 都幾新鮮。
鮑魚大大隻,柔韌扣得好入味。
每人一粒水餃皇,足餡料又好食。
任食的肥牛都有質素,肉質鮮嫩有牛味。
任食青口都是大大隻,吸收了豬骨湯精華後更正。
蝦滑及墨魚滑都好爽口又足料。
竹笙本身無乜味,當吸收了湯底的精華,爽口得來又好味。
羊肉肉質都好鮮嫩, 不錯。
啤酒、汽水及紙包飲品都有齊,任飲。
鍾意食乜自己點,都有唔少選擇。
每人$328坐足2個鐘,但我地2個鐘已食得好飽了。
2024-08-12
  • 肥牛