2016-05-12 341 views
女人一個月真係有d時間需要刷餐勁, 相信好多女仔都係咁, 所以今次就選擇左一間成日經過但係都無入去過既任食火鍋 因為係坐低之前就已經需要揀好火鍋既味道同埋邊一個餐,於是我地兩個人去就揀左泡菜味同埋豬骨味既,再加上美國肥牛做我地既主菜 先係豬骨湯真係有加小菜去調味,不過冇平時餐廳真係去加骨去ngao味,鍋內冇骨,比較淡d而泡菜湯雖然冇菜,但係有泡菜辣味,加上有d豆pok,平時唔食開辣既都應該接受到兩個湯對我離講可能都比較淡味左少少,可能因為我平時口味比較偏重不過餐廳係任食conrner有醬油提供,可以自行決定加葱加辣定點牛既份量真係幾多,一離就比三碟for兩個人食,加上肉質煮完離食都幾嫩,所以都叫做係幾抵加上我仲有出去行拎唔少配料,好似係蔬菜、唔同種類既丸類同麵食,絕對夠兩個人尤其係中意打邊爐既朋友成群結伴咁食甜品方面我揀左哩杯水蜜桃沙冰,一離未試過幾清新,二離好似係限定款離,而且食落好重味唔係純粹食冰,消濟一流總括離講哩餐真係唔錯,雖然同大部分任食餐廳一樣都係限時,但款式多加上食物品質唔錯,絕對推薦

美國肥牛

蜜桃沙冰

2016-03-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
美國肥牛
蜜桃沙冰