2023-06-09
金巴利街出名食韓國菜,所以有另一個名叫韓國街,無論想食韓國野定買韓國食品番去煮我都通常會黎呢度今次黎到呢間韓國過江龍,2014年就創立,2百幾蚊就可以任食炸雞、小食、梳打,如果唔洗小食同梳打,平日$138就任食炸雞,真係好抵食蜂蜜米酒($128)食炸雞平時我會襯啤酒,呢度做緊米酒買一送一,用米酒送炸物一樣咁爽Fried Shrimp 任食包既小食都有唔少選擇,有呢個炸蝦薯條,另外仲有芝士波、芝士棒、什錦炸薯、墨魚圈,炸蝦就算任食一d都唔hea,平時散叫都要$108一碟青揚辣椒Mayo炸雞、經典炸雞、秘製黑炸雞、Corn-So Amazing 炸雞爽歪歪一口氣試埋4款味,炸雞總共有9種味道選擇,呢度既炸雞係先焗後炸,逼曬d油份出黎,外脆內嫩,青揚辣椒辣度都唔少要注意一下,我最鐘意係黑炸雞,蒜香好突出,比較惹味,食完一舊接一舊兩個男人肚餓黎呢度食係一定值回票價呀
蜂蜜米酒($128)
Fried Shrimp
兩個男人肚餓黎呢度食係一定值回票價呀