2024-10-04
同朋友gathering,我地4人就揀左交通方便嘅旺角區「韓燒大叔,」今次我地食個勁量級燒肉放題。晚市120分鐘放題$298/1位(🎉4人同行送原條鰻魚)星期五六日及公眾假期每位加$20。晚市放題任食20款肉類 🥩、韓式小菜、韓式熟食、甜品等等,全部用QR code落單,肉類選擇勁多,美國安格斯下肩胛肉、澳洲穀飼黑安格斯內群肉、韓式牛助骨、封門柳、牛板腱、牛頸脊、韓式辣豬肉、韓式豬頸肉、五花腩、韓國豬皮等,岩哂食用獸人士!而餐廳送既原條燒鰻魚超大條又厚肉,燒到外焦脆內軟嫩,勁惹味😍食得韓燒點少得韓式小菜同蔬菜,都可以係出面嘅自助區,仲有好幾款添,有醬醃蓮藕、涼拌芽菜、泡菜、醃蘿蔔、醃辣青瓜、鵪鶉蛋等等。熟食係即叫即製,有蛋卷、野菜粉絲、柚子單骨雞翼、粉絲煎餃、炸紫菜粉絲卷、魚片串、炸雞、泡菜煎餅等。我地仲加左$88可以任食12款海鮮、8款刺身同任飲4款韓國啤酒連埋藍妹生啤。海鮮有韓式八爪魚仔、韓式魷魚鬚烈、海虎蝦,墨角嘴、半熟扇貝、青口、帆立貝、魷魚等!刺身有三文魚、希靈魚、赤蝦、赤貝、北寄貝、帶子、墨魚片、立魚,全部都幾新鮮。甜品有任食自助區雪糕、爆谷、夾餅同甜點。四人同行仲會有一次
甜品有任食自助區雪糕、爆谷、夾餅同甜點。
四人同行仲會有一次抽獎機會,有機會抽到免費醬油蟹、韓牛西冷。