2024-02-26 528 views
呢間放題不嬲都好多人去,難得收工同朋友聚會,決定揀最多嘢食嘅餐,仲要而家有半價優惠,實在係太抵食,重點仲要有龍蝦任食,簡直係回本之選。任食嘅種類包括有:生蠔🦪刺身🐠壽司🍣海鮮🦐自選肉類🥓燒物🍢揚物🍤自助吧任食🥘清酒任飲🍶而最高級D4套餐就包括有其他套餐唔包括嘅日本黑毛A4和牛、朝日啤酒、鮑魚同埋Häagen-Dazs雪糕。任食生蠔唔係度度都有,仲要質素都唔差,我同啲朋友每人都食咗好多隻,抵返晒!出邊自助吧嘅涼菜、小食同甜品款式好多,而且味道都唔錯㗎 !嘢食選擇花多眼亂,覺得自己根本都未試晒所有嘢🤭不過勝在時間較多,可以同朋友慢慢食,把酒談歡就最適合不過。我下次一定會再同朋友再嚟,食物質素高之餘,用餐時間又長,冇得輸!

任食嘅種類包括有:

出邊自助吧嘅涼菜、小食同甜品款式好多,而且味道都唔錯㗎 !