2018-09-25 519 views
夜晚做節,表哥提議去蒲頭島,任食邊爐。呢度幾靚,坐嘅位比起去大鍋口舒服,而我哋一行10個人仲有房😍我地選左set B,最平$188,按時段收費,假日另加$10,醬料費$10,再加一。鍋底都有成十款,我地選左法式牛肉濃湯同冬瓜煙肉。兩款都差唔多味,清清地。野食方面都好多選擇:有少許熟食,可以自己出去拎。推介炸魚皮👍超脆卜卜!生既都有少部分可以自己去攞。其他可以劃紙,選擇都幾多。飲品都係任飲,唔想飲凍野既話,個人推介五花茶、羅漢果!甜度剛好,仲可以幫助下火,我加埋飲左三大杯😍生既食物終於黎,速度都ok。餐廳啲碟可以搭高咖,真係好聰明既做法,超慳位!而且我地枱隔離仲有個架放野食,叫多多都唔怕冇位放😂野食方面推介牛既產品:一口牛、牛舌、牛腩......都係必食!超有牛味!食完正餐,仲可以食甜品!有自助雪糕配料自己加😋綠茶餅唔錯既,有野熱住,食落去仲暖,口感QQ!亦試左紫薯西米露,少伏,味道假假地😕平時食太多大鍋口,蒲頭島都係一個不錯既選擇!坐得較舒服、環境較佳、而且肉類方面質素較佳,但就貴少少,海鮮選擇較少(除非加錢啦🙈)會再黎!
夜晚做節,表哥提議去蒲頭島,任食邊爐。

食完正餐,仲可以食甜品!有自助雪糕配料自己加😋