2020-12-13
呢到係90分鍾放題, 我係中午去的, 我叫左"日本產頂級黑毛和牛放題套餐" (338$)湯底係一人小鍋, 即係每人可以選自己喜歡的湯底 我選了蕃茄湯, 最近小食辣養胃. 湯底濃度算正常, 香香地.呢到出牛速度好快, 基本上一落order 半分鍾都無就送到了, 呢到和牛比較滑,薄身, 入口有小小即溶既感覺, 油花味重, 牛味都重, 基本上唔太洗點醬食都可以,因為油花本身都重, 所以點埋醬反而可能會有d濟, 建議食原味即可!呢到第2個比較強的地方是醬料, 選擇十分多, 還有多種油和粉可以加, 仲有d特色的香脆辣油, 辣度岩香港人口味, 不算過辣, 主要係香.最近有好多火鍋店都興起了冷泡茶, 如果食既係和牛,最好都配茶飲比較好,可以中和返小小和牛既油脂感.其他飲品正常無咩特別, 放題應有的都有. 但我推薦飲茶.呢到食物望落去係新鮮同乾淨, 配菜選擇反而唔算太多,但是應該有的都有齊, 出去拿食物要戴口罩.最後這裡的雪糕也算是高級的, 感覺這裡食物質素係很不錯, 服務都係一叫即到, 送食物也快, 基本上很滿意, 體驗也很好!推薦可來一試!
湯底係一人小鍋, 即係每人可以選自己喜歡的湯底
可以中和返小小和牛既油脂感.
其他飲品正常無咩特別, 放題應有的都有. 但我推薦飲茶.
但是應該有的都有齊, 出去拿食物要戴口罩.
推薦可來一試!