2024-08-15 233 views
就同打邊爐都係我最愛,元朗老闆火鍋冰室就可以一次過滿足我兩樣要求❤️老闆晚市雞煲放題+安格斯牛頸脊套餐•任飲任食120分鐘放題❤️$298/位👉🏻8月仲有9折【雞煲六選一】🔸招牌老闆香辣雞煲🔹胡椒豬肚雞煲🔸四川麻辣雞鍋🔹原生椰子雞煲(另加$60)🔸濃湯豬雞鍋🔹椰汁花膠雞鍋【自選火鍋湯底五選一】🔸九龍城沙嗲鍋🔹芫荽皮蛋鍋🔸蕃茄薯仔鍋🔹西環喇沙鍋🔸清湯鍋而我今次揀咗招牌老闆香辣雞煲,非常惹味,兩位以上仲送星級海鮮拼盤(帶子、海蝦、鯇魚腩片、貴妃蚌、生蠔)同即炸響鈴一份,全部海鮮都好新鮮,原來老闆堅持每日新鮮選購,真係好有驚喜😋😋咁食追加項目種類繁多,牛、豬,丸、蔬菜、菇、同主食,不得不讚嘅係美國安格斯牛頸脊,真係超級好味,入口即溶,而且牛味濃郁,牛舌童珠天梯,亦都係我不斷encore嘅item..調味料方面亦都好有心思,值得推介嘅,仲有廚師秘製嘅XO醬,真係第二道食唔到㗎而且裝修好復古,好特別,而且老闆同員工服務態度好好,呢樣嘢真係好欣賞👍🏻👍🏻📍老闆火鍋冰室元朗昌盛徑18號元通樓地下9-10號舖

👉🏻8月仲有9折
雞煲六選一】
🔸招牌老闆香辣雞煲
🔹胡椒豬肚雞煲
🔸四川麻辣雞鍋
🔹原生椰子雞煲(另加$60)
🔸濃湯豬雞鍋
🔹椰汁花膠雞鍋