2024-07-18 675 views
今晚黎到朋友介紹的呢一間任飲任食的韓國燒烤到食晚飯,一入到餐廳就好似置身於韓國咁,氣氛好好,邊燒邊聽住韓國歌感覺不錯。揀左大君御膳任食set,每人$228。掃QR code 落單,飲品就係自助係雪櫃到拎,飲品方面真係好多唔同飲品選擇,仲有一款係澳洲的啤酒,仲有汽水,茶,韓國飲品等等。食物方面,牛肉類,豬肉類,雞肉類,海鮮類,韓國料理,咩都有啲,我個人推介有以下呢啲。LA牛排個sauce甜甜的,燒完入口仲係keep到好juicy。豬五花腩個豬肉味好香,油脂香味係口腔入面爆發。虎蝦好新鮮,肉質好有彈性,我個人好怕霉的肉質。海鮮煎餅無諗過韓國任食燒烤都有呢樣,真係好驚喜。以呢個價錢可以任食任飲兩個鐘,仲有呢個質素的韓燒,真係好抵食。

揀左大君御膳任食set,每人$228。

2058 views

LA牛排
個sauce甜甜的,燒完入口仲係keep到好juicy。

豬五花腩
個豬肉味好香,油脂香味係口腔入面爆發。

虎蝦
好新鮮,肉質好有彈性,我個人好怕霉的肉質。

海鮮煎餅
無諗過韓國任食燒烤都有呢樣,真係好驚喜。